By 10 februari 2016 0 Comments Read More →

Waytoplay: altijd en overal een autobaan

Heb jij thuis een kind dat dol is op auto’s en daar altijd en overal mee speelt? Kijk dan eens naar Waytoplay. Dit is een flexibele autobaan die je altijd en overal kan gebruiken.

Waytoplay bestaat uit rubberen wegdelen die je als puzzelstukken in elkaar legt. Wegen zien er dus steeds anders uit. Het materiaal is slijtvast en waterproof. De baan kan op de grond, in de tuin, in bad of op het strand gelegd worden. Doordat elk stuk flexibel is, kan de weg ook makkelijk over iets heen gelegd worden zoals drempels. Maar ook op ongelijke grond buiten. Ideaal! Op social media kwam ik zelfs een foto tegen waar de baan over de kat heen was gelegd. Werkte prima, weet alleen niet of de kat er zo blij mee is… 😉

waytoplay 3

 

Waytoplay is een geweldige aanvulling op het speelgoed dat je kind al heeft. Je kunt er eigen auto’s voor gebruiken, maar bijvoorbeeld ook een houten speelgoedtreinset, Lego of Playmobil.

waytoplay makkelijk te combineren met eigen speelgoed

Waytoplay: ideaal om mee te nemen

Een ander voordeel? Het zijn allemaal losse stukken. Daardoor is het een geweldige baan die gemakkelijk mee te nemen is op vakantie. Je vindt er altijd wel een plekje voor in de auto of in je koffer. Zonder doos weegt de ringwegset (12 onderdelen) slechts 715 gram. Een paar autootjes heb je sowieso waarschijnlijk wel in je handbagage en klaar, ben je…

>> Ken je de Lottie poppen al? Poppen die echt op kinderen lijken << 

Verschillende sets

Er zijn drie verschillende basissets te koop, die je allen op elkaar kunt aansluiten. Daarnaast zijn er extra losse rechte stukken, bochten en parkeerplaatsen te koop. De set is dus makkelijk uit te breiden.

Waytoplay bij Speelgoed & Spel

Waytoplay is online verkrijgbaar bij webshop Speelgoed en Spel

waytoplay nieuw

Speelgoed en Spel is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>