DohVinci

Soms mis je als jongensmoeder weleens een trend. Ongeveer een maand geleden zat ik bij mijn buren gezellig koffie te drinken. Op tafel stond een versierd sieradendoosje van hun dochter van 11.

Nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik aan de buuf wat dat was. Het bleek een product van DohVinci te zijn. Had ik dus nog nooit van gehoord… 

DohVinci

DohVinci is een product van Hasbro en omschreef ik al snel als knutselen met klei voor een iets oudere doelgroep. Het is namelijk kleipasta waarmee je 3D kunt knutselen. Het bestaat uit een zogenaamde Styler, tubes en spuitmondjes waarmee je met verschillende kleuren leuke details kunt maken op producten. De Styler is een soort knijppistool waarin je een tube met kleipasta steekt. Door te knijpen (denk aan een lijmpistool) komt de kleipasta eruit en kun je decoreren. 

dohvinci-visual-artikel

Ook benieuwd wat het is? We mogen twee juwelenkits weggeven tijdens onze Grote Sinterklaas Winactie.

Leeftijd: 6+   

 

dohvinci-juwelenbox_uitgepakt

 

Winnaars DohVinci juwelen box 

Gefeliciteerd, Patricia Bouthisma uit Kuinre en Ipie Oudshoorn uit Groot Ammers

De juwelenboxen worden naar jullie opgestuurd.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.