Webshop Joy & Co – alles voor je feestje

Bij webshop Joy & Co vind je alles voor je feestje. Of het nu voor jouw eigen feestje, een kinderfeestje thuis, een babyshower, een traktatie of een bedankje is.

Eigenaresse Sabine is altijd op zoek naar de meest kleurrijke, vrolijke en originele producten, die van jouw feestje nog een groter succes maken! 

Eerder dit jaar schreven we al een artikel over de piratenboot van deze leuke webshop. Nicole maakte daar verschillende traktaties voor en zoon Job wilde direct trakteren. Jammer, dat zijn verjaardag nog even duurde. 😉

Webshop Joy & Co

Voor deze Sinterklaas winactie stelt Joy & Co deze leuke Minions etagère beschikbaar. 

Bij webshop Joy & Co vind je alles voor je feestje. Tijdens de MoodKids Grote Sinterklaas winactie maak je kans op een Minions etagère.

Deze etagère is een echte blikvanger op jouw mooi gedekte verjaardagstafel, maar ook leuk om bijvoorbeeld minion traktaties op te leggen. Hij is gemaakt van stevig karton en daar kan je natuurlijk van alles op zetten. Op de etagère heb je alle plek om van alles neer te zetten. Op deze etagère passen bijvoorbeeld 24 cupcakes. 

De Minions etagère is 30 cm in het rond (onderste laag). De hoogte is ongeveer 42 cm. De etagère wordt plat geleverd.

Winnaar Minions etagère

Gefeliciteerd, Fleur Veldkamp uit Leiden

De etagère wordt naar je opgestuurd.

 > Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.