Entertain je kids met vakantie-bingo van Papiergoed

CODEAFBEELDING

Bijna vakantie! Misschien ga je de zon opzoeken in het buitenland. Of blijf je in ons kikkerlandje. Waar hopelijk de zon ook nog gaat schijnen… Ieder jaar bedenken we met MoodKids leuke dingen die je kunt doen tijdens je reis of vakantie.

Want je weet het; als je kinderen lekker bezig zijn en het naar de zin hebben, dan is jouw vakantie ook geweldig! Soms komen we ook hele leuke producten tegen die we graag met je delen. Bijvoorbeeld Vakantie-bingo van Papiergoed. Een erg leuk product voor een zacht prijsje

>Lees ook: Maak een handig LEGO-doosje voor op de achterbank

Vakantie-bingo

Vakantie-bingo is een product dat weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk mee te nemen is en wat een hele vakantie meegaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld autobingo wat je eigenlijk allee onderweg speelt. Met dit spel leert je kind op een leuke manier het vakantieland beter kennen. Tijdens de vakantie streept je kind de afbeeldingen die hij of zij tegenkomt af op de kaart. Het zijn allemaal mensen of voorwerpen die kenmerkend zijn voor je vakantieland. De speler die het eerst een volle rij (recht of schuin) of een volle kaart heeft óf die het meest heeft gezien op één dag of na één week, heeft gewonnen.

Op de voorkant van de Vakantie-bingo kaart vind je plaatjes die karakteristiek zijn voor het vakantieland.  Op de achterkant kunnen kinderen hun eigen Vakantie-bingo kaart maken. In de lege vakjes kan je kind dingen tekenen die niet op de kaart staan,  maar die hij of zijn wel op vakantie gezien heeft. Leuk én educatief dus!

Wij speelden het Nederlandse Vakantie-bingo en Job wist precies waar hij de tompouce kon vinden. Yep, bij de HEMA! 😉

 

Job vindt de tompouce van de vakantie-bingo

 

Tip: plak twee plakbandjes op een hoek van je kaart, maak een gaatje in je kaart en hang de kaart aan een keycord. Zo is de kaart altijd bij de hand. Geef je kind ook nog een leuke pen aan een koord. Meteen een leuk ‘stop-cadeautje’ voor onderweg! Of is dat iets wat alleen wij doen? Vast niet pedagogisch verantwoord.. 😉

> Lees ook: gezonde autobingo maak je in een handomdraai 

Kaarten voor verschillende landen

Er zijn kaarten voor vakantiegangers naar:

  • Nederland
  • Duitsland/Oostenrijk
  • België
  • Spanje
  • Italië
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Scandinavië
  • Engeland

Vakantie-bingo kun je hier online kopen

Vakantie-bingo van Papiergoed is een leuk product voor een zacht prijsje voor de hele vakantie. Zo leren je kids typerende dingen van je vakantieland kennen. Lees hier meer over dit product.

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.