By 26 juni 2015 Read More →

Musthaves voor onderweg op de achterbank

Een beetje extra vrolijkheid op de achterbank kan geen kwaad als je lang in de auto moet zitten. We hebben een aantal fijne musthaves en bijbehorende shoptips voor je verzameld met producten die net dat beetje extra bieden op de achterbank.

Lekker zitten op de achterbank

Laten we beginnen met een lekkere outfit! Want niets is zo vervelend als knellende kleding tijdens een lange reis. Joggingbroekjes zitten super comfortabel, zijn leuk en heel fijn voor onderweg. Webshop Noddles verkoopt heel veel leuke jongens en meisjes joggingbroekjes. Voor de allerkleinste (denk aan het verschonen!) zijn de summersuits van Kind zo blij ook ideaal.

BUDGETTIP: Met kortingscode MDKDSOND is je verzending t/m 2 juli bij Noddles gratis!

>> LEES OOK: 10 tips voor meer gezelligheid op de achterbank

 

comfort op de achterbank

Gezellig kletsen met de achterbank

Het boekje Vakantieklets! van Gezinnig mag natuurlijk niet ontbreken. Leuke vragen stellen en antwoord krijgen, zo begint de vakantie meteen gezellig!

 

Eigen koffertje voor op de achterbank

Naast een lekkere snack voor onderweg. Begint voor een kind de vakantie misschien wel nog meer te leven wanneer het een eigen koffertje heeft voor op de achterbank. Een koffertje met eigen spulletjes. Bob en Belle heeft schattige kinderkoffers van Prinses Lillifee. Daar passen heel wat achterbankspelletjes in! Vorig jaar namen wij die van Djeco mini games mee, de meiden waren er uren zoet mee. Blikken en Blozen verkoopt verschillende varianten van deze achterbankspelletjes.

Lekker praktisch op de achterbank

Voor de kleintjes zijn magneetboeken erg praktisch. Dan zit je tenminste niet de hele tijd achterste voren om weer iets van de grond te pakken. SpeelgoedKiki verkoopt diverse Magnetiboeken die leuk voor jongens en meisjes zijn.

magneetboeken achterbank

Weetje: Oh, en de musthave voor onderweg is… de koffiebeker! Want geen goede autoreis zonder lekkere koffie natuurlijk! Die nemen we van huis mee in de mooie bekers van Voor de Hap.

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.