By 16 januari 2018 Read More →

Handige en mooie opbergdozen en -manden voor de kinderkamer

Ik schreef eind vorige maand over de handige MyBox opbergdozen van Leitz. Ik ben er nog steeds blij mee! En Dennis ook, want veel van mijn DIY ‘meuk’ (zijn woorden) blijft nu opgeruimd. Ook dit jaar blijft het thema denk ik ‘opruimen en ontspullen’, want ik ben echt nog steeds bezig…

We wonen in februari nu 13 jaar in dit huis. Van een appartement gingen we naar dit huis. Met héél veel ruimte. Toen dan. Want inmiddels is ons huis echt dicht geslibd. En ik kan voor mijn gevoel elke maand wel weer opnieuw beginnen, want ik weet niet waar het allemaal vandaan komt. Maar in een oogwenk staat het weer vol. Job is ook een echte hoarder. Alles moet mee naar huis en bewaard blijven. Vorige week heb ik zijn kamer opgeruimd. Inderdaad toen hij weer naar school ging. Ik was een beetje klaar met alle discussies over wel of niet bewaren.

Ik heb ontzettend veel (compleet) speelgoed en knuffels in dozen gedaan en (tijdelijk) opgeslagen op onze zolder. Heeft hij over een maand er nog niet naar gevraagd, dan breng ik het in ons dorp  naar een lokaal initiatief voor gezinnen die onder de armoedegrens leven.

Ondertussen lees ik Lianne’s blog over de losse spulletjes van je kind nog maar eens en koop ik wat handige opbergdozen en -manden. Voor zijn losse troepjes! En ik? Ik heb mijn oog laten vallen op de bakken hieronder en dan met name #9 voor mijn kantoor. Want ja, mijn kind heeft dat hoarden natuurlijk niet van een vreemde… 😉

>> Lees ook: Losse troep van je kind, gek word je ervan!

Handige en mooie opbergdozen & -manden

Los speelgoed, knuffelbeesten en honderdduizend losse frutsels slingeren rond in de kinderkamer. Daarvoor zijn deze leuke opbergdozen en -manden handig!

  1. Nobodinoz opbergmand van webshop PSikhouvanjou
  2. Opbergmand met kawaii poes van webshop Kids Decoshop
  3. Dikke papieren zak met beer van webshop Little Thingz
  4. Opbergkist met krokodil van webshop Lovely Little One
  5. MyBox van Leitz  (lees hier onze review van deze handige opbergdozen)
  6. Katoenen opbergzak konijn van webshop HippeKidsKamer
  7. Katoenen opbergmand met kids stuff erop van webshop Gele Flamingo
  8. Play & Go opbergzak van webshop Kidzzz
  9. Metalen opbergbak, stapelbaar en verankert in de metalen opbergbak eronder van webshop PSikhouvanjou 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.