De MyBox opbergdozen zijn handig én mooi!

In januari (vorig jaar!) verkondigde ik heel vastberaden dat ik NU echt mijn huis ging opruimen. 1 April zou ik klaar zijn. Dat haalde ik dus niet.. In de zomervakantie pakte ik het handige opruimschema van organizer Lianne weer op. De keuken, de badkamer, onze slaapkamer en de woonkamer waren aan het eind van de zomer klaar. 

Wat restte waren Jobs kamer, mijn kantoor en onze fameuze extra slaapkamer die nu al drie jaar dienstdoet als veredeld magazijn/opslagplaats/troephok en onze garage. Vooral die laatste is interessant. Afgelopen jaar haalde Dennis na 4 jaar stilstand zijn kever eruit en op één of andere manier is het net of die auto er nooit gestaan heeft. De garage staat alweer vol.

Het is nu alweer januari en ik moet nu echt beginnen. Vorige week heb ik opnieuw een start gemaakt met Jobs kamer. Opnieuw ja, want ik ben begonnen, maar het stagneert steeds. En dat komt met name door al dat speelgoed. Ik word er soms echt gek van. En dan hebben wij nog maar één kind. Ook mijn werk werkt niet altijd mee. Zo is mijn huis bijvoorbeeld, sinds ik voor Play Doh content maak, bezaaid met potjes klei en kleigereedschap. Tot afgrijzen van Dennis…

MyBox Leitz opbergdozen

Potjes, doosjes en mandjes genoeg, maar niet handig voor dergelijke dingen. Ik had begin dit jaar bij Loods5 leuke hard kartonnen boxen gekocht met zo’n handig labeltje voorop. Stoer, netjes en direct georganiseerd. Dacht ik. Inmiddels zijn van de helft van de boxen de hoeken of zelfs de bodem uitgescheurd. Leuke dozen dus, maar niet voor dagelijks of intensiever gebruik.

Van Leitz kreeg ik twee MyBox doven opgestuurd. Deze opbergdozen komen in twee afmetingen en zijn makkelijk te combineren. Twee kleine dozen passen perfect bovenop een grote doos. De dozen hebben handige deksels en zijn eenvoudig te openen en te sluiten. Heel handig vind ik de verschillende trays, die er goed in passen. Ik heb er één in gebruik voor mijn Play-Doh materialen. Onderin alle potjes en in de uitneembare tray de losse materialen.

De MyBox opbergdozen van Leitz zijn gemaakt van stevig, hoogglanzend materiaal en hebben een mooie bies. Met name de inzet trays zijn handig.

De andere heeft Job ingepikt voor zijn K’NEX. De stokjes en handleidingen onderin en de verbindingsmaterialen in een tray. Opgeruimd speelgoed nodigt toch veel meer uit tot spelen merken we meteen.

De MyBox opbergdozen van Leitz zijn gemaakt van stevig, hoogglanzend materiaal en hebben een mooie bies. Met name de inzet trays zijn handig.

De MyBox dozen zijn van lekker stevig, hoogglanzend materiaal gemaakt, met een contrasterende bies in blauw, roze en grijs. Hier worden ze inmiddels volop gebruikt. En ze staan ook nog mooi! Ik ben er heel blij mee! Dank Lola & Co voor deze fijne opbergdozen!

De MyBox opbergdozen van Leitz zijn gemaakt van stevig, hoogglanzend materiaal en hebben een mooie bies. Met name de inzet trays zijn handig.

 

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd voor een review.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer, DIY

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.