Gevonden! Een mooie rookmelder voor in huis

Rookmelders. Ik weet dat ze nodig zijn, maar zelden zijn ze mooi. Enige tijd geleden schreven we al eens over veiligheid in de kinderkamer en sindsdien hebben wij (eindelijk) in Jobs slaapkamer een rookmelder. Zo’n lelijke witte ronde.

Want de Chick-a-Dee waar wij al eerder over schreven was uitverkocht.. Maar niet getreurd, want de Nederlandse ontwerpers van die toffe rookmelder hebben een nieuwe ontwikkeld die ik persoonlijk prachtig vind: de Flow rookmelder.

Meet de Flow Nidal: mooie rookmelder voor in je huis

De Flow rookmelder is een strakke en mooie rookmelder voor in je huis. Je kan het vogelhuisje aan de muur of plafond hangen. Bekijk ze hier.

De Flow rookmelder is een zogenaamde optische rookmelder voor in de woonkamer, hal of slaapkamer van je huis. De optische rookmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het op tijd ontdekken van smeulend vuur en dichte rook. Wordt er rook gedetecteerd dan klinkt er een luid alarmsignaal. Om aan te geven dat de rookmelder goed functioneert, knippert het rode lichtsignaal één keer per minuut. Niet onbelangrijk de Flow rookmelder voldoet aan de Europese norm voor rookmelders (EN14604)

Twee verschillende ontwerpen

De Nidal is leverbaar met een echt houten dakje of in geheel wit. Beiden zijn ze tof om te zien. Maar ik vind die met het houten dakje wel heel erg leuk!

De Flow rookmelder is een mooie, strakke en tijdloze rookmelder voor bij je thuis. Je kan het vogelhuisje aan de muur of plafond hangen. Bekijk ze hier.

Installatie van de Flow rookmelder

De Flow rookmelder is gemakkelijk aan de wand of op het plafond op te hangen. Er is geen bedrading nodig en de benodigde bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. De rookmelder werkt op een 9Volt batterij. Deze wordt erbij geleverd. De levensduur van de batterij is circa één jaar. 

Deze mooie rookmelder is onder andere verkrijgbaar bij Blokker

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.