By 13 februari 2016 0 Comments Read More →

Trend: dieren in de kinderkamer

Afgelopen week was ik op ShowUp, een vakbeurs voor detaillisten om de nieuwe producten op het gebied van lifestyle, interieur en de kinderkamer te bekijken en eventueel in te kopen.
Het wemelt er ook van de bloggers en stylisten, want ook zij willen graag weten wat er zoal nieuw is en wat er speelt! Zelf mocht ik een maand geleden nieuw beeldmateriaal schieten met Monique voor Bora. Gaaf om ons beeldmateriaal nu op de beurs te zien! Maar wat zag ik nog meer…
Heel veel dieren! Jawel, dieren in de kinderkamer! Leuk om te zien dat er ook nog steeds wordt teruggegrepen op oude klassiekers , zoals de illustraties van Fiep Westendorp en geïnspireerde prenten op de Gouden Boekjes (mijn persoonlijke favoriet) En kleur… heerlijk veel kleur! Zoals ik jullie vorige maand al liet zien. Kijk maar!

Dieren in de kinderkamer

Myrthe animals_nieuw
1:  Poster Tropical Toucan is van Sparkling Paper en is o.a. te koop op A3-formaat via webshop Lovely Little One. Trouwens ook in A4 verkrijgbaar.
2:  KEK Amsterdam heeft de rechten op de illustraties van Fiep Westendorp verworven. Mooi fotobehang, behangpatronen, muurstickers en behangborders voor op de kinderkamer met de illustraties van Fiep! Heel gaaf zo’n  levensgrote Dikkertje Dap
3:  Olli + Jeujeu kennen we als schattige knuffels, maar nu ook als trekwagentje!
4:  De creatieve  jongens van Makii (je weet wel van onze gave Sinterklaas aftelkalender) maken hele grote muurplaten voor o.a. op de muur! Je herkent ze door hun kleurrijke en gekke karakters, ik word er heel blij van! Binnenkort zijn deze leuke muurstickers te koop, met  karakters uit de grote kleurplaten!
5:  Lief knuffelkussen van PinkNouNou, o.a. te koop bij webshop Kidzzz.
6:  Boekenstandaard Baba is gemaakt van golfkarton en daarmee licht in gebruik, maar Baba is oersterk en kan zelfs de allerdikste boeken dragen!
7:  Bora illustraties komt met een aantal nieuwe wallpapers en posters, waaronder deze leuk apalca!
[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.