By 22 januari 2016 0 Comments Read More →

Verf inspiratie kinderkamer en de trendkleuren van 2016

Zal in 2016 de zwart-wit trend in de kinderkamers eindelijk voorbij zijn? Begrijp me niet verkeerd, het levert prachtige plaatjes op. Maar ik heb wat moeite met veel van hetzelfde.Ik hou van eigenzinnigheid en originaliteit en dat is in deze dagen niet heel makkelijk meer te benaderen.
Ik zocht de nieuwe trendkleuren voor 2016 op. Oei, daar word ik heel erg blij van! Snorkel blue, de naam alleen al. Love it! Het is een vrolijk kleurpalet, waarin je veel combinaties kunt maken.

Verf inspiratie kinderkamer

De beelden hieronder aan de rechterkant vertegenwoordigen niet zozeer de nieuwe trendkleuren. Daarmee wil ik jullie laten zien, hoe je met kleur en verf gave dingen in de kinderkamer kunt maken.
Met lijnenspel, maak je mooie lambriseringen, maar ook een geweldig grafisch lijnenspel. Ik vind beeld nr 3 (credits: Kim van Rossenberg) geweldig. Niet zo zeer de kleuren, maar het idee. Een kast die meeloopt in de lambrisering: groots effect!!!
Myrthe – stylist at www.studiosoet.nl
[ssba]
Posted in: Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.