By 9 november 2015 Read More →

Download gratis Sinterklaas kalender voor je kind

Makii maakte exclusief een hele toffe gratis Sinterklaas aftelkalender waar je kind de belangrijkste gebeurtenissen van deze periode kan bijhouden. Van aankomst van de sint, schoenzetten, pepernoten bakken tot pakjesavond. De gratis download vind je hier.

Wij zijn dol op leuke & gratis printables, die je gemakkelijk en goedkoop zelf thuis kunt downloaden en printen. Voor de Sinterklaas-periode hebben we weer een nieuwe printable: een Sinterklaas kalender. Exclusief voor MoodKids gemaakt door Makii. Daar zijn we heel trots op. Wij zijn namelijk groot fan van hun collectie

De kalender omvat de belangrijkste gebeurtenissen tijdens de Sinterklaas-tijd. Sinterklaas’ aankomst in Nederland, Sinterklaasfeest op school, pakjesavond, schoen zetten en pepernoten bakken. Bewust in zwart-wit, zodat je kind de kalender prachtig kan kleuren. Job ging er meteen enthousiast mee aan de slag en inmiddels hangt de kalender op zijn kamer.

sinterklaas aftelkalender, makii

We hebben ook een erg leuke download voor het  Sinterklaas-verlanglijstje. Al gezien?

Hoe werkt de Sinterklaas kalender?

  1. Download de Sinterklaas-kalender hier
  2. Print uit op stevig, wit A4 papier.
  3. Laat je kind de kalender inkleuren
  4. Trek samen met je kind lijntjes van alle gebeurtenissen naar de bewuste data
  5. Laat je kind elke dag het cirkeltje van die dag inkleuren. Zo houdt je kind goed overzicht wat er wanneer gebeurt.

Sinterklaas kalender

 

Makii maakte voor ons een hele toffe gratis Sinterklaas kalender waar je kind de belangrijkste gebeurtenissen van deze periode kan bijhouden. Van aankomst van de sint, schoenzetten, pepernoten bakken tot pakjesavond. De gratis printable vind je hier.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Downloads, DIY, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.