By 15 november 2014 Read More →

Verlanglijst Sinterklaas

Vorig jaar had mijn oudste kind al in de gaten dat een verlanglijst maken voor Sinterklaas toch wel essentieel was. Met lijm en schaar ging zij de gids van de landelijke speelgoedzaak te lijf, plakte dit keurig op een gekleurd vel en kalkte met koeienletters haar naam erboven. Nu zij langzamerhand begint te schrijven zal de lijst ongetwijfeld fonetisch geschreven zijn. Dat wordt er dus één voor in de bewaardoos.

In 2011 maakten we voor het MoodKids Sinterklaas magazine al deze prachtige download verlanglijst. Aangezien onze magazines niet meer live staan, bedacht ik me dat het nog niet zo’n gek idee was om de download opnieuw te plaatsen. Eéntje uit de oude doos voor in de bewaardoos. 😉

verlanglijstje sinterklaas

De illustratie is gemaakt door Eefje Kleijweg en hij blijft mooi!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Downloads, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.