Makii kleurplaten zijn turbo groot

Dat wij fan zijn van Makii wist je natuurlijk al. Want wat zijn wij blij met de Sinterklaas kalender die zij exclusief voor MoodKids hebben gemaakt. Jullie vinden hem blijkbaar ook tof! Want de kalender is inmiddels al duizenden keer gedownload. Tijd dus om Makii in het zonnetje te zetten. Ze hebben namelijk hele gave producten.

Makii is een kinderlijke verbastering voor het woord ‘maken’. Makii is opgericht door Idris van Heffen en Mielo Pouwer, twee illustratoren uit Rotterdam. En ze hebben al verschillende producten ontwikkeld. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Download hier de Sinterklaaskalender die Makii exclusief voor ons heeft gemaakt

Makii kleurplaten

Met de turbo grote kleurplaat is geen vakantie meer te lang en ben je in een keer klaar voor je kinderfeest. De turbo grote kleurplaat heeft namelijk een afmeting van 91,4 x 150 cm en staat bomvol vrolijke karakters die wel wat kleur kunnen gebruiken. Bij de kleurplaat komt een mini-avonturenboek en vier kaarten om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen en samen te kleuren. Plak hem aan de muur of leg hem op de grond en kleuren maar! Ook leuk voor Sinterklaas!

De turbo grote kleurplaat is er in de thema’s ‘Stad’, ‘Jungle’ en ‘Museum’ en kost € 9,95.

makii 2

Wenskaarten van Makii

Naast turbo grote kleurplaten heeft Makii ook erg leuke wenskaarten en artprints. De (A5 formaat) wenskaarten zijn leuk om te versturen én cool in een lijstje aan de muur. Ze zijn er in de varianten: ‘Cowboy,’ ‘Piraat,’ ‘Meisje,’ ‘Boerderij’ en ‘Orkest’ en kosten €3,95.

Makii ‘art prints’ bestaat uit negen ontwerpen. Ieder ontwerp is gedrukt in een oplage van 200 stuks en met de hand gesigneerd en genummerd. Een art print kost €35,- (of €55,- met lijst).

Makii wenskaarten en artprints

Makii het zelf

Met ‘Makii het zelf’ ga je zelf aan de slag met de ‘makii-je-eigen-print-app’. Met de Makii illustraties en tekst creëer je een eigen unieke art print die je in de webshop kunt bestellen. Liever nog groter? Vertel Makii over jouw favoriete avontuur, dan maken ze een muurschilderij-ontwerp speciaal voor jou!

makii het zelf

Kijk hier voor verkoopadressen

[ssba]
Posted in: zelf maken, Inspiratie, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.