By 29 januari 2016 0 Comments Read More →

Leuke posters voor de kinderkamer

Er zijn zoveel mooie en leuke posters voor de kinderkamer, op mooi papier en in grote afmetingen. Je kunt de posters op verschillende manieren ophangen: met maskingtape, in een wissellijst, geklemd tussen mooie houten latten of met klemmen bevestigd op de muur.

Ik deed een shopping en maakt een overzichtje met mijn favorieten! Ook leuk om een muur vol te hangen, keus genoeg!

posters voor de kinderkamer

Deze posters voor de kinderkamer zijn te koop bij:

1. poster ZsaZsa shop – 2. poster PSikhouvanjou – 3. Poster Little Thingz – 4. Poster Hippekamerenzo – 5. Poster Mooikamertje – 6. Poster LovelyLittleOne – 7. Poster PSIkhouvanjou

credits sfeerbeeld (linkerzijde): Human Empire shop
groetjes Myrthe – www.studiosoet.nl
[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.