By 25 januari 2016 Read More →

Oude schoolplaten in een nieuw jasje

Er is ontzettend veel verkrijgbaar voor aan de muren in de kinderkamer. Leuk behang, muurstickers, toffe posters en sinds kort ook de bekende oude schoolplaten in een nieuw jasje. Dan heb je zo originele, mooie en verantwoorde kunst in je kinderkamer. Of op je eigen slaapkamer of de woonkamer. 😉

De schoolplaten worden allemaal heel verantwoord én mooi gemaakt. Want ze moeten natuurlijk wel de vintage-look houden, zodat ze ogen als oude schoolplaten. Ze worden gedrukt met eco-vriendelijke inkt en vervolgens gelamineerd. Aan de boven- en onderkant zitten houten stokken die zijn afgewerkt met natuurlijke olie. De schoolplaten worden verzonden in een stevige koker.

oude schoolplaten

Schoolplaten bij Kinder Wonderland

Webshop Kinder Wonderland heeft op dit moment 5 schoolplaten in haar collectie opgenomen. De Schoolplaat met Rekentafels, de Schoolplaat met Nederland, de schoolplaat met Dinosaurussen,  de Schoolplaat met het alfabet in ouderwetse schrijfletters en de Schoolplaat met werktuigen (past perfect in de huidige zwart-wit trend).  Bekijk de schoolplaten hier!

En nu komt natuurlijk het leukste…. We mogen er één weggeven.

Winnaar van de schoolplaat naar keuze

 

Gefeliciteerd Elke Knot-Mijnders! Jij koos voor de schoolplaat tafels. We geven je gegevens door aan Kinder Wonderland. Veel plezier ermee!

Kinder Wonderland is onderdeel van de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>