By 9 november 2015 Read More →

Sfeervol zwart wit in de babykamer

Misschien denk je bij een gezellige babykamer niet direct aan zwart- wit. Toch kan juist deze combinatie heel rustgevend en sfeervol zijn. Bij Kinder Wonderland gingen we op zoek naar mooie zwart-wit accessoires en wannahaves voor de kinderkamer en dit is wat we vonden.

babykamer inspiratie zwart wit kinderwonderland 

Verkoopinformatie: 1) Ledikant/meegroei bedje Sebra; 2) Nesting dolls; 3) poster tijger; 4) slaapzak zwarte diamant; 5) grote hydrofieldoek met plusjes; 6) Houten speelgoed auto van Kiko+ ; 7) light box met verwisselbare tekst (of kies voor een fraai houten tekstbox); 8) panda kussen;

Credits sfeerbeeld: Nordic Leaves, Op de sfeerfoto zie je kleine zwarte muurstickers. Die kun je heel eenvoudig zelf maken door uit zwart plakfolie (van de bouwmarkt) stippen te knippen of stansen. Ook staat daar een heel mooi wit baby bedje van het Deense Sebra dat met je kind meegroeit. De prachtige lamp is onze eigen Nijntje en o.a. te koop in het Dick Bruna huis in Utrecht.

Shop zwart-wit voor de baby- of kinderkamer
Zin om zwart wit te shoppen? Kinderwonderland heeft alle zwart-witte items heel handig bij elkaar gezet. Het enige wat je hoeft te doen is op onderstaande afbeelding te klikken en je vindt er alles praktisch bij elkaar!

Shop-Zwart-Wit-Kinder-Wonderland-275x194

Kinder Wonderland is onderdeel van de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.