By 4 augustus 2015 Read More →

De mooiste kinderkamerlampen van dit moment!

Geregeld gaan wij op zoek naar de leukste musthaves voor de kinderkamer. Deze keer zijn we op zoek gegaan naar lampen. We struinden het web af om de allerleukste kinderkamerverlichting voor je op een rijtje te zetten. Zit je klaar? Dan doen wij het licht vast aan.

Dat mooie verlichting voor de kinderkamer niet duur hoeft te zijn, bewijst deze te gekke ijsjelamp. Groots in ontwerp en afmeting (25 centimeter hoog!), klein in prijs, te weten 14,95 euro. Onder andere te koop via PSikhouvanjou.

kinderkamer verlichting 1

Lamp Ananas en origami bootje

Heb je iets meer te besteden dan zijn de hippe ananas of het te gekke origami bootje wellicht iets voor jou. De origami boot-lamp is perfect om je kleine lieverd ’s nachts een veilig gevoel te geven! Overdag is het lampje een tijdloze decoratie. Met zijn strakke lijnen en geometrische vormen past de lamp in elk interieur. Het origami-effect geeft het bootje een retro touch. De ananas is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Gedurende de dag brengt de lamp een verrassende natuurlijke schoonheid in de kamer. Bij nacht dromen kinderen van exotische avonturen onder de warme gloed van het licht. Beide lampen zijn onder andere te koop via Little Thingz.

ananas en boot lamp

Kinderkamerverlichting Lightbox trending op IG

En wat dacht je van de Instagram-hit van dit moment? De little lovely lightbox is een absolute musthave. Ook voor de kinderkamer! Deze lightboxen zijn onder andere te koop via Jut & Juul.

kinderkamer verlichting lightbox

Laat het maar donderen en bliksemen

De donderwolk en lichtflits lamp zijn misschien wel de meest prijzige in dit rijtje, maar jeetje wat zijn ze mooi! De lampen zijn handgemaakt en het hout wordt speciaal behandeld om de lamp de specifieke vintage old look te geven. Je kan de cloud lamp en de bliksemschicht aan de muur hangen of neerzetten. Kortom: laat het licht maar aan!

>> LEES OOK: De leukste kinderkamerposters voor aan de muur

kinderkamerverlichting

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.