By 14 april 2015 Read More →

Gaaf! De Ukkepuk Box

Ken jij de kindermeubels van Ukkepuk al? Design, industrieel en functioneel zijn woorden die perfect passen bij dit Dutch Design kindermeubilair. Leuk, vrolijk, sterk, stoer en gaaf ook trouwens. Want dat zijn de namen van de verschillende series kindermeubels die er zijn.

gaaf ukkepuk box

Gave Ukkepuk Box!

Box Gaaf is nieuw in de reeks Ukkepuk kindermeubels en is net even anders dan de andere babyboxen die je kent. De box heeft opvallende spijlen in eiken, welke gemonteerd zijn op een frame. De bevestiging is nu eens niet verstopt, maar bewust zichtbaar gehouden om het stoere en industriële karakter te benadrukken. Mooi! Hier kan je kindje uren in stijl slapen, liggen en spelen voordat de box weer de deur uit moet.

Vrolijk_juniorbed_Ukkepuk-10 Leuk_ledikant_Ukkepuk-11

Veilig en verantwoord opgroeien

We willen allemaal dat onze kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. De Ukkepuk meubels hebben daarom geen scherpe randen en bevatten geen gevaarlijke of schadelijke stoffen. En natuurlijk worden alle meubeltjes geproduceerd volgens de veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair. Omdat ze het bij Ukkepuk belangrijk vinden dat we verantwoord om moeten gaan met onze omgeving, gebruiken ze ook nog eens alleen duurzame materialen, zoals natuurlijk eiken.

Meer lezen over kindermeubels? Lees dan ook eens: Een box: heb je die eigenlijk wel nodig? En het artikel Een huisje om in te slapen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.