By 26 november 2016 Read More →

12x leuke melamine bordjes voor thuis

Van leuke melamine bordjes heb je er nooit genoeg. Dat vinden wij tenminste! Het zorgt zeker voor nog meer gezelligheid aan tafel.

Deze leuke melamine bordjes met vrolijke illustraties maken van eten een feestje. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou als moeder. We maakten een selectie van 12 bordjes. Bekijk ze hier.

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar hier hebben we af en toe drama aan tafel. Gelukkig niet meer zo erg als in zijn peutertijd. Want yep, eten met peuters gaat meestal gepaard met véél drama. Voor de meesten van jullie herkenbaar bleek wel uit de vele (hilarische) reacties die we op het artikel ’10x peuter eetdrama’ kregen. 

Melamine bordjes

We maken dus van het eten maar een feestje en dat gaat met deze bordjes zeker lukken. We spotten deze vrolijke melamine bordjes van webshop PSikhouvanjou met illustraties van Helen Dardik en Cristina van Haciendo el Indio. De bordjes kunnen in de vaatwasser en hebben een fijne prijs (5,95-6,95 euro). Daarmee ook een ideaal cadeautje! Hiervan worden niet alleen kindjes blij, maar ook moeders. Niet onbelangrijk toch? 😉

Wij maakten vast een leuke selectie voor je van het merk Petit Monkey

 

bordjes-petit-monkey

 

PSikhouvanjou is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Inspiratie, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.