Feestelijk opgestoken kapsel bij je kind

Sara-Lynn heeft bij dochter Isabel al laten zien hoe gemakkelijk je een visgraatvlecht maakt en hoe je gedraaide haarstrengen maakt. Deze week maakt ze een heel feestelijk opgestoken kapsel. Wel iets ingewikkelder dan de andere twee, maar met deze video-tutorial gaat het je lukken!

Dit is alweer de laatste video die we hebben opgenomen. Smaakt het naar meer? Sara-Lynn en ik willen nog wel wat video’s opnemen. Wat zou jij graag willen zien? Laat het ons onder dit artikel of onder de video op YouTube weten. Gaan wij ermee aan de slag. En abonneer je meteen even op ons YouTube kanaal. Krijg je voortaan direct te zien wanneer we nieuwe video’s plaatsen.

Feestelijk opgestoken kapsel bij je kind

Al geïnspireerd geraakt? Probeer het dan zelf ook en deel het resultaat met ons!

Maak kans op één van de boekjes, die wij mogen weggeven van uitgeverij Deltas. Plaats een foto van de ‘gedraaide haarstrengen’ van jouw kind op Facebook, Instagram of Twitter en gebruik de hastags #MoodKids #feestelijkkapsel, zodat wij jouw post terug kunnen vinden.

Volgende week krijgen de winnaars van de boekjes een persoonlijk berichtje van ons.

bron: Vrolijke vlechten & dotjes

Jutta Diekman – uitgeverij Deltas – € 10,95 – bestel hier

Vrolijke vlechten en dotjes

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Inspiratie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.