Gedraaide haarstrengen maak je zo

Vorige week liet Sara-Lynn bij dochter Isabel zie hoe makkelijk een visgraatvlecht was. Leuk dat jullie al jullie eigen visgraatvlechten op Facebook lieten zien.

Deze week kiest Sara-Lynn voor ‘gedraaide haarstrengen’. Zo kan je dochter op een leuke manier haar haar los dragen, zonder dat er steeds haar in de ogen hangt. En met een leuke diadeem (of haarbeugel zoals we hier zeggen ;)) ziet het er ook nog hartstikke feestelijk uit. We hebben weer een video tutorial gemaakt.

Gedraaide haarstrengen

Al geïnspireerd geraakt? Probeer het dan ook zelf en deel het resultaat

Plaats een foto van de ‘gedraaide haarstrengen’ van jouw kind op Facebook, Instagram of Twitter. En gebruik de hastags #moodkids, zodat wij jouw post terug kunnen vinden.

Volgende week nog een ietwat ingewikkelder feestelijk, opgestoken kapsel. Waarin we jullie natuurlijk weer uitdagen om het zelf te laten zien.

bron: Vrolijke vlechten & dotjes

Jutta Diekman – uitgeverij Deltas – € 10,95 – bestel hier

Vrolijke vlechten en dotjes

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Inspiratie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.