Zo maak je een visgraatvlecht bij je dochter

Van uitgeverij Deltas  ontvingen wij het boekje ‘Vrolijke vlechten en dotjes’ van Jutta Diekman. Een boekje met leuke en feestelijke kapsels voor meisjes met lang haar. Alleen heb ik geen meisje met lange haren.

Gelukkig was vriendin Sara-Lynn samen met dochter Isabel bereid om een aantal voorbeelden te laten zien. Deze week starten we met de visgraatvlecht. Volgende week gedraaide haarstrengen en de week daarop een opgestoken kapsel. Vind je het sowieso leuk om geattendeerd te worden op onze video’s? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Regelmatig posten we daar reviews, how to do’s en leuke DutchBento-inspiratievideo’s.

Visgraatvlecht

Heeft Sara-Lynn je geinspireerd om ook een visgraatvlecht te maken? We vinden het leuk om jouw resultaat te zien. Mocht je een foto van jouw visgraatvlecht plaatsen op Facebook, Instagram of Twitter, gebruik dan de hashtag #MoodKids, zodat wij jouw post terug kunnen vinden.

Vrolijke vlechten & dotjes

Jutta Diekman – uitgeverij Deltas – € 10,95

bestel hier

Vrolijke vlechten en dotjes

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Inspiratie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.