By 11 april 2015 Read More →

Eindelijk een vriendenboek met leuke vragen!

Wanneer je kind voor het eerst naar school gaat, gaat er een wereld voor je open. De wereld van de schoolpleinmoeders maar ook de wereld van de vriendenboekjes. Inmiddels heb ik er al heel wat voorbij zien komen. Van K3 tot Disney en van Cars tot paardenboekjes, ze komen bij jou ook vast allemaal voorbij.

De meeste vriendenboekjes zien er of leuk uit, maar hebben vreselijk stomme vragen. Of ze hebben leuke vragen maar zien er in mijn ogen vreselijk uit. Erg jammer vind ik dat, want een vriendenboekje zou eigenlijk beiden moeten zijn. Mooi vormgegeven en leuke vragen.

Gelukkig dachten de moeders Esther en Julie daar ook zo over. Zij maakten samen dit Vriendenboek.

vriendenboek met leuke vragen

Ook het vriendenboekje van Gezinnig vinden wij erg leuk. Ook voor jongens!

Schrijven, tekenen en plakken

In het Vriendenboek mag iedereen twee pagina’s invullen. De vragen, bedacht door Esther van de Paal (bekend van Babyccino Kids), gaan over wie je vandaag bent, over je vrienden en familie, maar ook over wie je later wilt worden. Bijvoorbeeld: ‘Wat voor soort haar heb je?’ of ‘Wat is je favoriete vak?’. Maar ook: ‘Wat is het leukste dat jij en ik samen hebben gedaan?’ of ‘Teken hier je droomhuis!’

Het vriendje kan de pagina’s opleuken en aankleden met de bijpassende stickers achterin het boek. De eigenaar van het Vriendenboek kan achterin een inhoudspagina aanmaken, zodat later makkelijk te zien is wie er waar in het Vriendenboek staan. De Franse illustrator en papierknipkunstenaar Julie Marabelle (bekend van Famille Summerbelle) heeft de bijzondere illustraties gemaakt en maakt dit Vriendenboek tot wat het is.

Een mooi vriendenboekje met leuke vragen dat het bewaren waard is!

Vriendenboek – Esther van de Paal en  Julie Marabelle – € 14,99 – Uitgeverij Snor – ISBN: 978-90-79961-92-4

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.