By 5 september 2015 Read More →

Winter Warm – De Winterjassen Trends 2015

Comfortabel en warm dat is wat de meeste moeders zoeken in de winterjas van hun kind. En natuurlijk moet zo’n winterjas er ook nog een beetje mooi uitzien. Niet al te snel vies worden en goed wasbaar zijn. Oh, en bij voorkeur ook nog een winterjas waar niet het hele schoolplein mee rondloopt. Best een uitdaging! We helpen je alvast een eindje op weg. Voor jongens en meisjes hebben we de leukste winterjassen (o.a. uit onze webshopgids) verzameld.

We weten het wel hoor, het is nog lang geen winter. Zomer zelfs nog. Maar als je naar buiten kijkt… en als je een beetje keuze wilt hebben dan moet je nu op zoek.

Winterjassen Trends 2015

prints en details winterjassen trends 2015

#1 Prints en details – van links naar rechts: Parka Kattenjas via Orange Mayonnaise, 4FunkyFlovours winterjas via Kiddyfit, Mini Rodini jas met muizen print via Kleuterstraat.

meisjes winterjassen mon petit loup

#2 Tijdloze fashiontrends zoals de klassieke A-lijn jas en de houtje touwtje jas kunnen gewoon altijd; Meisjes winterjassen van Mon Petit Loup.

furry winterjassen nepbont

#3 Nepbont blijft een trend – ook deze winter zie je heel wat fluffy jassen; van links naar rechts: Furry Belrose winterjas via Little Sahou (sale!), American Outfitters via Orangebag, Furry coat back to school van H&M.

winterjassen jongens

#4 Stoere kleuren krijgen een ‘oil wash’ waardoor ze een beetje een verwassen effect krijgen; van links naar rechts: Grijze dons jas van Zeeman, a-symetrische Nununu bikerjas via Little Sahou, jas met print groene voering via Zeeman.

Een aantal van de genoemde webshops zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.