Zeeman kinderkleding collectie volgt nieuwe trends op de voet

Een van de leuke dingen aan ons werk is dat we previews krijgen van nieuwe collecties. Eerder mochten we al de nieuwe lijn van H&M met je delen, vandaag is Zeeman aan de beurt. Misschien weet je het nog niet, maar daar hebben ze dus super leuke en betaalbare kinderkleding! Kijk maar eens:

zeeman kinderkleding nieuwe collectie

Zie je dat? De nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman is gemaakt… voor kinderen. Met comfortabele kleding kunnen kinderen elke dag doen wat ze het liefste doen: lekker kind zijn. Fijn de ruimte krijgen. Bij elkaar te zijn, samen spelen en heerlijk grenzen ontdekken. En dat is nog goed voor ze ook. Dus laat ze lekker hun gang gaan., ravotten en vies worden.

zeeman kinderkleding nieuwe collectie

Verantwoord gemaakt

Kinderkleding van Zeeman heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dat keurmerk staat voor een productie zonder schadelijke stoffen. Alle onderdelen van een kledingstuk (dus zowel de stoffen, voeringen, naaigarens of knopen) voorzien van dit keurmerk zijn vrij van schadelijke stoffen.

De kinderkleding van Zeeman wordt daarnaast ook op een verantwoorde manier gemaakt bij fabrieken waar ze lang mee samenwerken. Met sommigen zelfs al meer dan 30 jaar. De voorwaarden zijn duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, normale werkweken en eerlijke lonen. Zeeman bezoekt deze fabrieken regelmatig om de productieketen te controleren. Kijk dat is fijn om te weten!

zeeman visual zonder logo

Zeeman kinderkleding collectie volgt nieuwe trends op de voet

Uit de meisjes collectie hebben we alvast onze favorieten geselecteerd (en geschopt zie hieronder!). Alle drie de setjes samen (met o.a. kleding van Zeeman) zijn gemiddeld onder de 25 euro. Setje 1: Bodywarmer €7,99, jurk €4,99 en legging €5,99 (Zeeman). Setje 2: Rugzak €14,95 (Lindex), shirt €3,99 en rok €3,99 (Zeeman). Setje 3: Jumpsuit €14,99 (H&M), vest €4,99 (Zeeman), sneakers €7 (H&M)

De nieuwe collectie ligt vanaf vandaag in de winkels!

Leuk om te weten: Bij besteding van € 15 bij Zeeman een gratis Beanie.

Wij holden alvast samen met de meiden naar een Zeeman in de buurt en kochten een paar kekke outfits. Bij thuiskomst trokken de kids het meteen aan. En ja, het klopt, gemaakt voor kinderen, zit prima, ook tijdens het spelen!

moodkids voor zeeman kinderkleding

Links Marli Anne (6): T-shirt kort €3,99, rok €3,99 en legging €5,99 (Zeeman), sandalen (eigen bezit). Rechts Bobbi Roos (bijna 4): vest/jasje ‘Chase your Dreams’ €6,99 en rok €3,99 (Zeeman), sneakers en wit shirt (eigen bezit).

 

WINACTIE

En jongensmoeders niet getreurd! Want voor de boys is er ook veel leuks te shoppen! Kijk maar snel, en zoek ook een setje uit. Namens Zeeman geven we een cadeaubon weg van 15 euro. Goh.. laat je daar nu net ook zo’n tof Zeeman setje voor kunnen kopen! Vul je de rest aan met items uit je kind zijn bestaande garderobe.

 

Winnaar winactie

Gerrie van Tongeren uit Raalte

Gefeliciteerd! Zeeman stuurt jou rechtstreeks een cadeaubon toe.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.