H&M lanceert nieuwe back to school collectie

Kijk jij ook uit naar het moment dat je kind weer naar school gaat? De vakantie loopt na 6 weken langzaam ten einde en de kids moeten weer terug naar school. Terug naar het schoolplein, terug naar het maken van Dutch Bento’s en terug naar de rust en regelmaat van het schoolleven. Wij kijken er naar uit! Waar we ook naar uitkijken is de nieuwe Kids Back to School collectie van H&M. We kregen al even een sneak-peek. En wow, wat een gave collectie!

sfeerbeeld back to school HM

Mini Me

H&M spreekt zelf over een collectie met een ‘mini me’ gevoel. Een volwassen look met een kinderlijke knipoog. Heel toepasselijk is de collectie gefotografeerd in een oude school. Je ziet direct dat deze kleding heel geschikt is voor de jaarlijkse schoolfoto. In de gehele collectie ligt een focus op prints (tekst voor jongens en dierenprint voor meisjes). En jawel, ook in deze collectie zitten weer te gekke tasjes.

5 sfeerbeeld HM back to school

Voor alle jongens en meisjes die weer naar school gaan

Je leest het, wij zijn heel enthousiast na deze sneak-peek. H&M heeft een geweldige collectie neergezet, voor zowel jongens en meisjes. Extra leuk is dat je nu een shirt en broek koopt voor €9,99. Wij hebben onze favorieten voor jongens én meisjes op een rij gezet. Zijn de kids mooi op tijd gekleed en klaar voor een nieuw schooljaar.

jongens back to school HM

Back to School – Jongen: Voor de jongens zie je in de kleding skate-invloeden, basics en een look met veel laagjes. En natuurlijk prints!

meisjes back to school HM

Back to School – Meisje: De trend is voor de meisjes speels, schattig, relaxed maar ook zoet. De focus ligt op neutrale kleuren in combinatie met felroze, geel, zwart en wit. Je ziet daarnaast ook veel prints.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Koop de nieuwe collectie nu in de winkels en online shop van H&M!

h&m kids go back to school

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.