By 20 oktober 2018 Read More →

De populairste pins van deze week

Het is weer tijd voor ons wekelijkse overzicht van de top 5 van meest gerepinde afbeeldingen van ons Pinterest-account. Dat kunnen ook pins van andere blogs zijn. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen. 

Bekijk hier de andere populaire repins

Populaire repins van week 42– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik je op de titel of op de pin, dan kom je direct op de website van de oorspronkelijke maker. En kun je hem op je eigen Pinterest pagina pinnen.

# Vogelvoer maken met fruit van Nicole voor MoodKids

Maak samen met je kinderen vogelvoer van fruit. Fijn voor de vogels en leuk om te knutselen in de herfst en de winter. #knutselen #vogelvoer #fruit #kinderen #herfst #winter

# Creatief met gedroogde bladeren van Kreanimo

# traktatie fruit sushi maken van MoodKids

# herfstdieren knutselen van PinGetest

# hartjesslinger zelf maken van MoodKids

Heel veel hartjes op een rijtje, als dat geen liefdesverklaring is! Een eenvoudige en snelle DIY voor Valentijn.. Slinger van hartjes van papier. Leuk om samen te knutselen #valentijn #knutselen #valentijnsdag

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.