By 2 februari 2015 Read More →

DIY hartjes slinger

papieren hartjes slinger maken

Heel veel zoete hartjes op een rijtje, als dat geen liefdesverklaring is! Een eenvoudige en snelle DIY voor Valentijn.

Voor een papieren hartjes slinger heb je nodig: 12 repen rood en roze papier van 30cm lang x2cm breed, lijm, een gaatjestang en een stukje touw.

DIY Hartjes slinger stappenplan

En zo maak je de hartjes: Vouw de reep dubbel en breng wat lijm aan de buitenzijde van de bovenkant reep aan. Vouw de bovenkanten tegelijkertijd naar binnen toe zodat een hartje ontstaat. Maak al de hartjes op dezelfde manier en laat even drogen.

Duw vervolgens het hartje plat, zie foto (niet vouwen!) en schuif het papier voorzichtig in de gaatjestang, maak een gaatje. Herhaal dit voor alle hartjes.

Rijg de hartjes aan een stuk touw, wissel daarbij de kleuren steeds om.

Verras je allerliefste met deze Hartjes slinger, Happy Valentijnsdag!!

hartjes slinger maken van papier

Denise Beckand – www.becolorand.nl

Heel veel hartjes op een rijtje, als dat geen liefdesverklaring is! Een eenvoudige en snelle DIY voor Valentijn.. Slinger van hartjes van papier. Leuk om samen te knutselen #valentijn #knutselen #valentijnsdag

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag, Papier, DIY

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand