By 14 januari 2018 Read More →

De Luizenmoeder: nieuwe tv-serie over het lief en leed op de basisschool

Let op moeders, vanavond (zondag 14 januari 20.25 uur) op NPO3 start een nieuwe comedyserie namelijk: De Luizenmoeder. En wie zijn kind op de basisschool heeft zitten, weet alles over de verschillende soorten moeders, whatsappgroepen op school en luizenmoeders. Toch? 
AVROTROS zegt dat deze miniserie zich afspeelt in een van de meest herkenbare arena’s van Nederland: de absurdistische wereld van de basisschool.  Een bijzondere minimaatschappij met eigen schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeer-beheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaaroverdiensten… en luizenmoeders.
 

Verhaallijn De Luizenmoeder

Vastberaden om haar nieuwe leven zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah (Jennifer Hoffman), de nieuwe, net gescheiden moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken, ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen.Let op moeders, vanaf zondag 14 januari 20.25 uur op NPO3 start een nieuwe comedyserie namelijk: De Luizenmoeder. En wie zijn kind op de basisschool heeft zitten, weet alles over de verschillende soorten moeders, whatsappgroepen op school en luizenmoeders. Toch? 

Vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ maken het haar echter niet makkelijk. Uiteindelijk ontkomt geen enkele ouder er aan, ook Hannah niet. Want voordat je het weet zit je in vijf app-groepjes, beheer je het lief & leedpotje en ben je bestempeld tot luizenmoeder.

Bekijk hieronder de trailer van deze nieuwe comedyserie. Ik heb er zin in! 😉

De Luizenmoeder is vanaf zondag 14 januari om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.