By 23 januari 2017 Read More →

Wat was afgelopen week hot op onze Pinterest pagina?

Wekelijks maken we een overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 3– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

1. Origami paashaas van Wimke voor MoodKids

Knutselen voor Pasen. Vouw deze leuke origami paashaasjes in alle kleuren. Samen met de kinderen heb je in no-time een huis vol van deze leukerds. Ga naar de site voor de stap voor stap beschrijving.

2. Maak een gezonde cupcake van mandarijn van Alja en Jochem voor MoodKids

De meeste kinderen zijn dol op mandarijnen. Hier thuis ook! Ze zijn leuk om mee te geven in de broodtrommel. Serveer ze als een gezonde mandarijnen cupcake. Je leest hier hoe.

3. Leuk cadeautje voor een baby of als cadeautje op het kraamfeestje van BlueandPink.be

4. Maak zelf een kipje van een plastic lepel van Krokotak.com

Maak zelf een kipje van een plastic lepen van krokotak.com

5. Boekentip en review Gouden Boekje ‘ Net als Anne…’ van MoodKids

In 'Net als Anne...' benoemen kinderen uit de hele wereld wat hun dromen en drijfveren zijn. Net als Anne Frank in haar dagboek deed. Een aanrader dit boek!

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.