By 9 januari 2017 Read More →

De populairste repins van week 1 van 2017

Het eerste overzicht van 2017 met de 5 populairste repins van week 1. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 1 – 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

1.Maak zelf een plantenhanger vol liefde van Liza voor MoodKids

Maak van een papieren beker en onze gratis printable een leuke plantenhanger. Deze zelfmaker is er één die weinig geld kost met een groots effect. Je leest hier hoe je hem maakt.

2. Leuke zelfmaker voor feest ballons van Stylemepretty.com

Pimp je ballon met tule, een tassel en een mooi lint voor een extra feestelijk effect. Idee van Stylemepretty.com

3. Geometrisch origami doosje vouwen van papier van Denise voor MoodKids

geometrische doosjes vouwen

4. Hang tekeningen op zonder deze te beschadigen met deze tip van Welke.nl

Hang tekeningen op zonder deze te beschadigen met deze tip van Welke.nl

5. Flowchart opruimen van Mme Zsazsa

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.