By 15 november 2016 Read More →

De 5 populairste repins van week 45

Weer tijd voor de wekelijkse update. We hebben de 5 populairste repins van week 45 weer op een rij voor je gezet. Met veel Sinterklaas inspiratie.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 45 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Sinterklaas aftelkalender door Makii voor MoodKids

Makii maakte exclusief een hele toffe gratis Sinterklaas aftelkalender waar je kind de belangrijkste gebeurtenissen van deze periode kan bijhouden. Van aankomst van de sint, schoenzetten, pepernoten bakken tot pakjesavond. De gratis download vind je hier.

2. Budget LEGO idee als decoratie op de kinderkamer van bibbyandbrady.co.nz

LEGO budget idee voor in de kinderkamer van bibbyandbrady.co.nz. Eén van de meest populaire repins op MoodKids.

3. Sinterklaastak maken van klei van MoodKids

4. Gratis printable Sint en Piet slinger van bijdeb.blogspot.nl

Gratis printable welkom sint en piet slinger van bijdeb.blogspot.nl. Eén van meest populaire repins in week 45 bij MoodKids.nl

5.  Leuke A3 poster voor in de kinderkamer van VanMariel.nl

Leuke poster voor in de kinderkamer van VanMariel.nl. Eén van de meest populaire repins van MoodKids.nl in week 45 2016.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.