By 19 september 2016 Read More →

Volg Moodkids op Pinterest voor nog meer inspiratie

Ken je Pinterest al? Wij zijn met MoodKids al jaren actief op Pinterest en  sinds maart is dit platform nog belangrijker voor ons geworden. In samenwerking met Jody Hoogendoorn van de Pinacademie hebben we ons Pinterest-account een nieuwe update gegeven. En dat werpt zijn vruchten af!

De laatste periode zijn we sterk gegroeid. We verwachten mede dankzij de Pinacademie binnenkort zelfs onze 19.000e (!) volger op Pinterest te mogen begroeten. Gaaf toch?

Populair op MoodKids Pinterest

Het lijkt ons leuk wekelijks een artikel te publiceren met de meest populaire pins van die week. Hoog tijd om onze oude rubriek weer nieuw leven in te blazen: Pinspiratie. Maar wel in een nieuw jasje. Wekelijks tonen we jou ter inspiratie de pins die het meest gerepind zijn vanaf ons MoodKids Pinterest-account. Dat zijn niet alleen pins van artikelen van onszelf, maar ook van andere Pinterest-accounts. Deze pins, die direct naar artikelen doorlinken, worden door anderen gewaardeerd en dus veel bewaard. En wat interessant is voor anderen, is wellicht ook interessant voor jou.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

Pinspiratie week 37

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In het geval het gaat om een artikel van MoodKids, vind je in de titel ook een link naar het betreffende artikel.

Veel Pinspiratie!

1. Inklapbaar bureau in de vorm van een konijn voor de kinderkamer van Mommo Design

Inklapbaar bureau in de vorm van een konijn voor de kinderkamer van Mommo Design

2. Maak deze leuke dromenvanger van kraaltjes van Wimke voor MoodKids

Maak zelf een dromenvanger met lintjes, kraaltjes en decoratieveren. Leuk voor op de kinderkamer. Zo vang je alle nachtmerries op van je kind. Hoe je deze DIY dromenvanger maakt lees je hier.

3. Gezonde fruitsnoepjes om zelf te maken van Nicole voor MoodKids

Maak met de leuke siliconen lego mallen van webshop Hello Lunch deze leuke & gezonde fruitsnoepjes. Het recept vind je op www.moodkids.nl. Ga jij ze ook met je kind maken?

 

4. Bijzonder krijtbord van Desire to Inspire

bijzonder krijtbord voor in huis of de kinderkamer Pinspiratie

5. XXL bellenblaas van Daan voor MoodKids

Recept voor XXL bellenblaas

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.