By 24 januari 2014 Read More →

Maak zelf een dromenvanger van linten, kraaltjes en decoratieveren

Maak zelf een dromenvanger met lintjes, kraaltjes en veren. Leuk voor op de kinderkamer. Zo vang je alle nachtmerries op van je kind. Hoe je deze DIY dromenvanger maakt lees je hier.
Maak zelf een dromenvanger met lintjes, kraaltjes en decoratieveren. Leuk voor op de kinderkamer. Zo vang je alle nachtmerries op van je kind. Hoe je deze DIY dromenvanger maakt lees je hier.

Simpel met een groots resultaat! Maak zelf een dromenvanger voor de kinderkamer.

Maak zelf een dromenvanger met lintjes, kraaltjes en decoratieveren. Leuk voor op de kinderkamer. Zo vang je alle nachtmerries op van je kind.

Maak zelf een dromenvanger

Wat heb je nodig:

  • ijzerdraad
  • telefoontang / nijptang
  • kraaltjes
  • lint
  • veren
  • draad

> Lees ook: een dromenvanger ketting maken doe je zo!

Maak zelf een dromenvanger met lintjes, kraaltjes en decoratieveren. Leuk voor op de kinderkamer. Zo vang je alle nachtmerries op van je kind.

Zo maak je zelf een dromenvanger :

Rijg verschillende kraaltjes aan een ijzerdraad van ongeveer 20 cm lang. Sluit de draad en buig het tot een mooie ronde ring. Neem een draad en zet deze vast aan de ring. Knoop de draad elke 2 cm vast aan de ring totdat je rond bent. Vervolgens ga de draad door deze eerste ring (zie foto’s) en ga net zo lang door totdat je een mooi ster-patroon in de draad krijgt. Knoop vervolgens de draad stevig vast aan de ring.

Nu kun je de ring gaan versieren. Ik gebruikte linten, kraaltjes en decoratieveren. Hang de dromenvanger voor het raam of bij het hoofdeinde van het bed om zo de nachtmerries te vangen in het ‘web’ van de dromenvanger.

Have fun! Wimke

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.