By 24 september 2018 Read More →

Vriendenboek voor volwassenen: leuk als cadeautje!

Het is denk ik zo’n anderhalf jaar geleden dat mijn zusje en ik aan de praat raakten over vriendenboekjes. De aanleiding weet ik niet meer exact. Ik denk dat Job Chantal vroeg om in zijn vriendenboekje te schrijven.

Chantal mijmerde wat en verzuchtte ‘dat het toch best leuk zou zijn als er ook een vriendenboekje voor volwassenen zou zijn’. Ik was het helemaal met haar eens. Al grappend bedachten we de vragen die er dan in zouden moesten staan. Die opmerking van haar heeft zich op een of andere manier in mijn geheugen genesteld. Best knap, want ik vergeet veel… Maar toen ze twee weken geleden jarig was en ik weer eens geen idee had wat ik voor haar moest kopen, liep ik tegen dit boekje aan: het geweldige vriendenboek voor volwassenen van Paperstore  (uitgeverij Deltas).

Lees ook:

Vriendenklets! Dit ben ik en dit vind ik van jou

Eindelijk een vriendenboek met leuke vragen!

Review vriendenboekje voor volwassenen

Een strak vormgegeven boekje met per persoon vier bladzijden die je moet invullen. Dat is wat mij betreft ook meteen het grootste voordeel én nadeel van dit boekje. Invullen kost met vier pagina’s best wel wat tijd. Dus je vraag toch wel iets aan iemand in deze tijd dat iedereen ‘druk, druk, druk’ is. Daarentegen is een volledig ingevulde vragenlijst wel een prachtig cadeau! De vragen zijn eigentijds (wat is je instagramaccount) tot soms iets diepzinniger (‘hierom ben ik stiekem jaloers op jou’). Invullen kost dus wel even wat tijd. Ik wist niet altijd direct een antwoord op een vraag. Maar het zijn tegelijkertijd ook mooie vragen waar het leuk is om over na te denken.

 

Chantal heeft het boekje inmiddels gekregen. Was blij verrast en herinnerde zich gelukkig ons gesprek ook nog. Ik mocht als eerste erin schrijven van haar. En dat bracht me dus op het idee om er ook een artikel over te schrijven. Misschien zijn er meer mensen die een vergelijkbaar gesprekje hebben gehad.

Leuk om cadeau te geven! Of om jezelf cadeau te doen! Het past in ieder geval helemaal in de trend van notitieboekjes die al een tijdje gaande is.

Bestel hier

Het geweldige Vriendenboek voor volwassenen – Paperstore – Uitgeverij Deltas – 14.95 euro

https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=18465&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fhet-geweldige-vriendenboek-voor-volwassenen%2F9200000080223701%2F%3FReferrer%3DADVNLGOO002038-G-59727982524-S-472220945947-9200000080223701%26gclid%3DCjwKCAjwt7PcBRBbEiwAfwfVGFbyVowNORYzuLmdoZjALgfynmrLYWSk3CmLmyTtLTM63XOJFzovbBoC63YQAvD_BwE%26gclsrc%3Daw.ds&name=Vriendenboek%20voor%20volwassenen&subid=afbeelding

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.