By 14 augustus 2017 Read More →

Chillen als een baas met SeatZac

Soms krijg je de vraag of je iets wil testen, die qua timing wel erg goed uitkomt. Zo stelde SeatZac  ons deze vraag net voor ons weekendje Welcome to the Village. Inmiddels alweer de vierde keer dat we naar dit toffe festival in Leeuwarden gaan. Met z’n drietjes, want Job geniet er net zo van als wij. Het staat niet voor niks ook dit jaar weer op zijn ‘ ik kies-lijst’.

>> Lees ook: Laat jij je kind doen wat hij graag doet?

Rondom het festival kampeerden wij ook een aantal dagen op camping ‘De kleine wielen’  ernaast. Een camping die tijdens het festival wordt omgetoverd tot festivalcamping, maar er omheen lekker rustig is. Direct aan het water vertoeven we daar dan nog een paar dagen. Genoeg plek om te voetballen, zwemmen en te chillen. Daar kwam de SeatZac dus heel goed van pas. Want chillen als een baas, dat kunnen wij heel goed! 😉

De SeatZac is een zogenaamde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo gemaakt dat je hem niet hoeft op te pompen.

 

>> Lees ook: Leuke festivals met kinderen in 2018

SeatZac: lekker chillen

De SeatZac is een zogenaamde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo gemaakt dat je hem niet hoeft op te pompen. Je vouwt de SeatZac uit, beweegt hem door de lucht en vult de twee (afzonderlijke) luchtzakken. Heb je ze allebei vol, dan rol je de zak strak op, je klikt hem dicht en chillen maar!

Nog niet helemaal duidelijk? Check dan dit videootje.

De SeatZac is er in zes kleuren en gemaakt van parachutezijde, een ijzersterk en ultralicht ripstop polyester. Opgevouwen is de SeatZac niet groter dan de zaterdagkrant. Hij wordt geleverd in een compacte draagtas van 750 gram die je dus in no time omtovert tot een luie stoel of bank.

Ons zijn ze er goed bevallen en ze liggen inmiddels standaard bij onze kampeerspullen. Ik zag op de website dat je er met de Light Kit ook een verlichte zak van kunt maken.  Super handig ’s avonds op het festivalterrein, dus die staat nog op ons verlanglijstje.

O.a. te koop bij Blokker, kijk voor meer informatie: www.seatzac.com

 

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd voor een review.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.