Bezoek een festival met kinderen! Onze lijst voor 2018

Paaspop is geweest. Dus het festivalseizoen is weer geopend. En het is zo leuk om een festival met kinderen te bezoeken! Daarom publiceren we voor de vierde maal op rij een artikel met de leukste festivals met kinderen. Wij zijn namelijk dol op festivals! Job gaat al een aantal jaar met ons mee en sinds vorig jaar gaan we ook met de caravan. Waar Dennis inmiddels ook heel blij mee is. 😉

Inmiddels hebben we de kaarten voor Welcome to the Village alweer binnen. Vorig jaar maakten we deze lijst met kindvriendelijke festivals. En dit jaar met nog weer meer festivals!

Wat verstaan wij onder een leuk festival met kinderen? Uiteraard moet het festival kindvriendelijk zijn. Geen grote hordes mensen opeengepakt, maar ook ruimte om te spelen. Het liefst met kinderactiviteiten, zodat ze meer doen dan hun zakgeld aanvullen met plastic bekers verzamelen ;). Een festival waar kinderen ook andere dingen kunnen eten dan friet en hamburgers. En uiteraard een festival waar wij als ouders het ook leuk hebben!

We hebben alle -in onze ogen – leuke festivals met kinderen op een rij gezet. Mis je er nog één? Laat het ons weten (het liefst erbij waarom het zo’n leuk festival is) op redactie(@)moodkids.nl of op Facebook. Dan vullen we de lijst aan.

Pin de lijst hier voor op je eigen Pinterest bord. Heb je hem altijd bij de hand!

Een festival met kinderen bezoeken is zo leuk! We hebben opnieuw een lijst gemaakt met allemaal toffe festivals in 2018 die leuk zijn om samen te bezoeken. Bekijk de lijst hier. #festivals #festival #kids

 

Festival met kinderen: onze festivallijst voor 2018

APRIL Festival ook leuk met kinderen

MEI kidsproof-festivals

Al 4 jaar maken we voor MoodKids een festivallijst met leuke festivals met het gezin. Want een festival met kinderen bezoeken is echt ontzettend leuk! Check onze lijst voor 2018! Wij hebben inmiddels een aantal festivals op de planning staan. Naar welke ga jij?

JUNI gezinsfestivals

Heb jij al gehoorbescherming voor je kind aangeschaft? Lees ons artikel hierover.

Al 4 jaar maken we voor MoodKids een festivallijst met leuke festivals met het gezin. Want een festival met kinderen bezoeken is echt ontzettend leuk! Check onze lijst voor 2018! Wij hebben inmiddels een aantal festivals op de planning staan. Naar welke ga jij?

JULI leuke festivals met kinderen

 AUGUSTUS Kindvriendelijke festivals

Al 4 jaar maken we voor MoodKids een festivallijst met leuke festivals met het gezin. Want een festival met kinderen bezoeken is echt ontzettend leuk! Check onze lijst voor 2018! Wij hebben inmiddels een aantal festivals op de planning staan. Naar welke ga jij?

SEPTEMBER festivals voor kinderen en hun ouders

  • 1-2 september Bosjesfestival in Hilversum
  • 1 september 2018, Epop Festival in Epe
  • 1-2 september 2018, [email protected] in Hengelo
  • 2 september Leidsche Rijn Festival in Utrecht
  • 6-9 september 2018, Food Truck Festival TREK in Den Haag
  • 9 september 2018, Hembrug Happening in Zaandam. Een mega-relaxt festival voor de grootsten, de kleinsten en alles er tussen in. Gratis toegankelijk.
  • 14- 16 september 2018, Festival Joy Stadspark Maastricht Sushi en Asian streetfood festival, met een karaoke bar, game room, massage, sushi workshop. Gratis toegang.
  • 21-23 september 2018, Hippe Happen Festival in Den Bosch
  • 22-24 september 2018,  Lepeltje Lepeltje in Eindhoven
  • 22 september 2018, Kadepop in Groningen. Kinderkade, onderdeel van Kadepop, is een apart programma voor kinderen. Sterk gereduceerd tarief voor kids t/m 12 jaar en gereduceerd tarief voor kinderen van 13-18 jaar.

Tip: Deze lijst bewaren? Pin hem op je eigen Pinterest bord!

OKTOBER t/m MAART festival overzicht

Tip ons via de mail!

FESTIVAL WEETJE: Iedere maand vullen we deze lijst aan en wanneer een festival geweest is, verplaatsen we het in de agenda naar volgend jaar. Zodra de nieuwe data bekend zijn, passen we het aan. Zodat je ieder jaar opnieuw een keuze kunt maken uit leuke festivals met kinderen. Organiseer of ken jij een kindvriendelijk festival dat nog niet in onze lijst is opgenomen? Tip ons dan via redactie(@)moodkids.nl!

Nieuwe data 2018 nog niet bekend

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema
Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons