Mama en de groene Olifant

Ga je naar design stad Kopenhagen, beland je met je volle billen op een groene olifant!

Afgelopen weekend bezocht ik op uitnodiging van Diss-ID, bObles en het Hilton hotel Copenhagen Airport de Deense hoofdstad Kopenhagen, om een Tumbling Time bij te wonen.

bobles hilton

Tumbling Time bObles

Al eerder schreef ik over bObles. In 2012 selecteerde we het design speelhuis van bObles als een van de 7 leukste speeltenten voor kinderen. In 2013 ontdekte we de calorie arme bObles donut. En in 2014 was er de review Bobbi en de paarse krokodil. Het merk bObles is dus geen vreemde voor mij. Toch werd ik in Kopenhagen aangenaam verrast tijdens de tumbling Time.

Tumbling Time is het zelf spelen (uittesten) met de bObles producten. Eerst durf je niet, want wie springt er nu met zijn ogen dicht op blote voeten op een olifant in de hoop dat hij niet valt?! Vervolgens herhaal je je geweldige prestatie nog maar eens. Om daarna al joelend van olifant naar olifant te tuimelen om zo op de foto gezet te worden 😉

bobles tumbling time

De filosofie van bObles is er echt eentje om even bij stil te staan – uitgebreide informatie over bObles kun je lezen in de online catalogus of op de website van Diss-ID – en niet aan voorbij te tuimelen. Wist je dat er in Denemarken al diverse scholen zijn die geen stoeltjes meer hebben voor de onderbouw maar bObles ? Beter voor de ontwikkeling! Ik heb het zelf ervaren, je bent scherper, alerter en kunt je beter concentreren. Het is moeilijk te verwoorden want eigenlijk zou je zelf een een Tumbling Time moeten ervaren. Toch ga ik een kleine poging wagen.

Op de donuts kunnen kinderen bijvoorbeeld rollen, schommelen, springen en wiebelen. En al zittend, liggend of staand versterken de kids met de Donut op een speelse manier hun evenwicht, welke cruciaal is voor het ontwikkelen van de motorische vaardigheden.

Alle bObles producten zijn gemaakt van xx schuim en eenvoudig schoon te maken. Ze kunnen wel tot 120 kg aan, dus je kunt heerlijk samen met je kind alle mogelijkheden ervaren! De dieren hebben geen scherpe hoeken, je hebt geen last van contactgeluiden (fijn!!) en het veroorzaakt geen schade aan vloer of muren als er mee gegooid of gesmeten wordt. Ach en bObles is ook nog antislip. Verantwoord design speelgoed dus!

INFO: bObles online catalogus via Diss-ID

TIP: Op de facebook page van bObles kun je mij – samen met een aantal andere internationaal bloggers – in actie zien tijdens Tumbling Time blog event in het Hilton.

illum bobles

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.