By 28 februari 2013 Read More →

bObles dOnut

Ken je de bObles Tumbling Animals nog? De fel gekleurde tuimeldieren van het Deense bObles hebben een opvolger gekregen. Geen dieren maar donuts sieren binnenkort vele kinderkamers.

bObles dOnut, design speelgoed voor kinderen

Kinderen kunnen rollen, schommelen, springen en wiebelen op de bObles Donuts. En al zittend, liggend of staand versterken de kids met de Donut op een speelse manier hun evenwicht, welke crucial is voor het ontwikkelen van de motorische vaardigheden. Verantwoord design speelgoed dus!

INFO: De bObles dOnut is online te koop via webshop Kleine Zebra.

bObles dOnut, design speelgoed voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.