Bobbi en de Paarse Krokodil

Je kent ze vast wel de fel gekleurde tuimeldieren van het Deense bObles waarmee ontwerpers en zussen Bolette en Louise Blaedel in 2005 het designsucces bObles begonnen. De organische vormen stellen een olifant, vis, krokodil, leeuw en walvis voor en zijn naast zit- ook speelelementen die de speel- en motorische vaardigheden van je kind bevorderen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wil jij die felle kleuren in je woonkamer?

Die felle kleuren weerhielden mij er steeds van de bObles Tumbling Animals aan te schaffen. Ik vind ze ontzettend leuk, maar wel redelijk aanwezig en eerlijk gezegd qua kleurstelling ook niet echt passend in mijn huis. Geen bObles voor mij dus! Tot ik er eentje kreeg thuisgestuurd om te testen.

ervaring bobles review

Nu sluipt er dus een paarse krokodil door mijn huis, mijn jongste dochter is dol! Ze zit, staat, klimt, wiebelt, speelt of loopt er op en/of onder. Het liefst gaat het paarse geval ook nog mee naar bed. Dat laatste vind ik dan weer minder erg, want dan ligt er geen paarse krokkie in mijn woonkamer…

Gelukkig heeft bObles ook een naturel lijn. Een eenvoudig en rustig patroon met de look van natuurlijke houtstructuur. Tijdloos, modern en een stuk minder aanwezig in mijn interieur! Deze houtlook is net als zijn fel gekleurde broertjes gemaakt van sterk schuim.Paar voordelen op een rijtje: eenvoudig schoon te maken, kan 120 kg aan!, heeft geen scherpe hoeken, geen contactgeluiden,  veroorzaakt geen schade aan vloer of muren en is ook nog antislip. Ik zeg win win! Nu nog bedenken hoe ik de paarse krokodil omruil voor een woody exemplaar….

Je vindt de bObles Tumbling Animals online bij Diss-id.nl

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

Comments are closed.

MoodKids Advertorial en Review

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

Simple Share Buttons