By 17 februari 2012 Read More →

Laser Pegs: constructiespeelgoed met LED lampjes

Regelmatig neemt Aline testmateriaal mee naar huis van haar werk. Ze werkt buiten Studio Formo ook voor een educatieve uitgeverij genaamd Productief. Daar ontwikkelt ze met haar collega’s educatief speelgoed en lesmateriaal en ze importeren ook een aantal merken.

Tot voor kort merkten Boris en Aron daar weinig van, tot de komst van Laser Pegs..

>> Lees ook: Light Stax is de perfecte aanvulling op je LEGO® of Mega Bloks®

Laser Pegs

Laser Pegs is constructiespeelgoed met LED lampjes in de onderdelen. Als je er mee bouwt terwijl je het aangesloten hebt op batterijen of het stopcontact, dan geven de onderdelen direct licht. En dat vinden de peuters ontzettend fascinerend. Ze kunnen er uren mee spelen. Als Aline naar haar werk gaat, dan denkt Boris dat ze daar de hele dag met de LEES ‘M PEX gaat spelen. (En dat is natuurlijk ook zo.)

Op de doos staat vanaf 5 jaar. Waarschijnlijk kunnen oudere kinderen er mooie modellen mee maken. Maar dat weerhoudt onze peuters niet om er de gekste bouwsels mee te maken. En ik moet eerlijk zeggen, ook al houd ik niet zo van blingbling, ik vind het niet erg om mee te spelen!

O.a. hier verkrijgbaar.

Jaco Hubregtse

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Dit artikel is geschreven door een gastblogger. In het artikel staan een of meerdere links naar de betreffende blogger website. Klik er eens op en laat je inspireren!