By 18 november 2014 Read More →

In 15 minuten een Amerigo stokpaard maken

Ook wij zijn thuis helemaal in de ban van Sinterklaas. Er worden verlangboekjes gevuld, schoenzetbonnen ingeleverd en schoenen gezet en natuurlijk wordt er heel veel geknutseld. We lezen voor uit de leukste Sinterklaas boeken en ook het paard van Sinterklaas Amerigo wordt niet vergeten, voor hem een lekkere winterpeen.

amerigo stokpaard maken pietengym

Amerigo stokpaard maken

Mijn kinderen zijn nog in de leeftijd dat ze zich graag verkleden als Sint of Piet en een eigen Amerigo paard mag dan niet ontbreken. Dus knutselde mama -in een kwartiertje tijd -maar weer eens een stokpaard van vilt. Na het originele stokpaard en de eenhoorn zijn we nu dus ook de trotse bezitters van een echte Amerigo. En zo blijkt het dus toch wel handig dat we in een boerderijtje wonen. Gelukkig maar.

paardentuigje amerigo stokpaard maken

Zelf ook een Amerigo stokpaard maken in 15 minuten? Volg de instructies hier. Het rode paardentuig maakt deze Amerigo natuurlijk helemaal af. Je maakt het tuigje ook van vilt. Met oogjes druk je de stroken rood vilt vast aan een gouden ring (of riemsluiting).

stokpaard amerigo maken

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.