By 17 april 2014 Read More →

DIY unicorn

Van een stokpaard maak je zelf heel eenvoudig een prachtige eenhoorn. Lees onze handige stap voor stap uitleg voor deze unicorn diy. Superleuk natuurlijk in het wit en roze.

Vorige maand hadden we een indianenfeestje in de tuin waar ik een stel stokpaarden voor maakte.

Een van de kleine indiaantjes ging verdrietig naar huis, want haar witte paard was er vandoor gegaan zonder haar. Ik beloofde haar een nieuw paard te maken. Maar aangezien mijn DIY kunsten heel wat weg hebben van  mijn kookkunsten (verwacht bij mij nooit 2x precies hetzelfde gerecht !) kon ik geen wit paard meer voor haar maken…

Ik bedacht dus wat anders. Het werd een wit met roze eenhoorn!

DIY unicorn , zo maak je zelf een eenhoorn stokpaard

Eenhoorn zelf maken

Deze eenhoorn maak je op precies dezelfde manier als het DIY stokpaard in 15 minuten.

Het enige wat je extra toevoegd is duh de eenhoorn. De eenhoorn maak je door twee stukjes vilt te knippen in de vorm van een punt. Ik stikte ze nog even aan elkaar. De eenhoorn zet je – op dezelfde manier als de manen – vast op het voorhoofd.

Veel plezier!

TIP: weet je niet precies hoe een eenhoorn er uit ziet? Zoek dan naar Unicorn inspiratie op Pinterest!

Probeer ook onze eenhoorn chocolade lolly’s eens uit om zelf te maken.

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons