By 15 december 2018 Read More →

Win kaarten voor Sealife en Legoland Discovery Centre

Vorig jaar bezochten we samen met Jobs vriendje Mees tijdens de kerstvakantie Legoland Discovery Centre en Sealife in Oberhausen. We vonden het geweldig en daarom deze winactie ook!

Ook dit jaar hebben ze weer een erg leuk programma. Mocht je nog tijd hebben voor de kerstvakantie, dan zou ik zeker eerder gaan. Naast Legoland en Sealife ligt winkelcentrum CentrO Oberhausen. Een megagroot winkelcentrum met ernaast een kerstmarkt. Leuk om je kerstinkopen te doen.

Legoland in kerstsfeer

Tot en met 26 december staat de indoor legospeeltuin op een uur rijden van Arnhem helemaal in het teken van Kerstmis. Bewonder levensgrote kerstbouwwerken van Lego zoals een kerstboom, sneeuwpop of de Kerstman – een mooie locatie voor een familiekiekje voor de jaarlijkse kerstkaart. In de Legofabriek ontvangen kinderen bovendien een speciale Lego Duplo-steen in kerstuitvoering.

Tropische kerst in Sealife

De dieren in Sealife worden -gelukkig- niet verblijd met dennentakken en kerstballen. Maar het grootste Sealife aquarium met meer dan 2 miljoen liter water en ruim 5.000 zeedieren is wél helemaal in tropische kerstsferen gehuld. In deze fascinerende onderwaterwereld zijn voor de kleine  bezoekers cadeautjes verstopt als onderdeel van het kerstraadsel.

De kerstman is bovendien 3 voorwerpen kwijtgeraakt, die kinderen detectives moeten opsporen. Alle 3 gevonden? Dan ontvang je een kleine kerstverrassing. Bezoek ook zeker de jonge zwartpunt rifhaaien, die sinds een paar maanden in de haaienfokkerij van Sealife wonen!

Meer informatie over Legoland Discovery Centre Oberhausen vind je hier. En voor Sealife hier.

Winactie

Als klap op de vuurpijl mogen we van Legoland Discovery Centre en Sealife Oberhausennog een geweldig prijzenpakket weggeven. Je kunt meedoen tot donderdag 20 december 15.00 uur! Met daarin:

Een klein gedeelte van het prijzenpakket.

Gefeliciteerd Sandra Coomans uit Deventer, jij bent de winnaar! We hebben je gegevens doorgegeven aan Legoland Discovery Centre/Sealife en zij sturen het pakket naar je op.
[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.