By 3 februari 2018 Read More →

Win combitickets voor Legoland Discovery Centre & Sea Life Oberhausen

In de kerstvakantie zijn we twee daagjes naar Oberhausen geweest. Klinkt ver, maar is vanaf Epe iets meer dan een uur rijden. We hebben daar onder andere een bezoekje gebracht aan Legoland Discovery Centre Oberhausen en Sea Life Oberhausen, waarvoor we kaarten hadden gekregen.

Job wilde vriendje Mees graag meenemen. We gingen dus gezellig met de mannen op pad! Hieronder lees je wat we gedaan hebben

SEA LIFE OBERHAUSEN

Meer dan 2 miljoen liter water en meer dan 5.000 zeewezens wachten je op in SEA LIFE Oberhausen. In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland vind je van alles. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. SEA LIFE laat gedoseerd mensen binnen, zodat het nooit te druk is voor de aquaria. En extra fijn. Met de kaarten die je hier wint, kun je in de VIP-rij. Je hoeft dus niet achteraan aan te sluiten. 😉

Ik vroeg de jongens wat ze nou het tofste vonden. De makrelen die in een rond aquarium zwemmen en de onderwatertunnel waar je tussen de haaien staat, vonden ze toch wel heel gaaf. Ikzelf vond de zeepaardjes geweldig. Nog nooit van zo dichtbij gezien!

Meer informatie over SEA LIFE vind je hier.

Bezoek SEA LIFE Oberhausen voor een geweldig uitje. Ongeveer een uurtje rijden van Arnhem en prima te combineren met Legoland Discovery Centre Oberhausen.

Legoland Discovery Centre Oberhausen

De dag erop gingen we naar Legoland Discovery Centre . Op zich kun je beiden prima op één dag doen, maar wij besloten lekker een hotel te boeken.

Bij de entree staat al een imposante giraffe gemaakt van Lego steentjes. De jongens waren direct al onder de indruk. Na de entree start je in de Lego fabriek waar verteld wordt en je ziet hoe Lego gemaakt wordt. Vervolgens kun je naar Kingdom Quest. Je rijdt met een wagentje door allerlei videoschermen en het is de bedoeling dat je met je laserpistool zoveel mogelijk poppetjes op de schermen raakt. Dit vonden ze echt geweldig! En wij ook. We waren zo fanatiek aan het schieten, dat we vergaten een foto te maken. 😉

Legoland Discovery Centre is opgedeeld in 10 verschillende zones. Van welk soort Lego je kind ook houdt; het is aanwezig. De jongens vonden de ‘Lego racers’-zone ontzettend leuk. Zelf je eigen auto maken en van allerlei schansen wedstrijdjes houden.

We hebben wederom een heerlijke dag gehad!

Meer informatie over Legoland Discovery Centre Oberhausen vind je hier.

Lekker spelen in Legoland Discovery Centre Oberhausen. Ongeveer een uurtje rijden van Arnhem en prima te combineren met SEA LIFE.

Leuk om te weten

SEA LIFE en Legoland Discovery Centre zijn gelegen in de directe omgeving van het CentrO, het grootste overdekte winkelcentrum in Europa. Als je van shoppen houdt, dan kun je je hier met meer dan 250 winkels ook een dag vermaken. Wat voor jou? Doe dan net als wij en boek een hotel in de buurt en maak er een uitstapje van twee dagen van!

Winactie Legoland Discovery Centre

Lijkt het jou ook leuk om een bezoek te brengen aan Legoland Discovery Centre én SEA LIFE? We mogen 2x 4 combi vrijkaarten weggeven.

Gefeliciteerd, Lotte Gevers en Patricia Marsman. Jullie hebben inmiddels een mail ontvangen.

De kaarten worden weggegeven in samenwerking met  LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.