Bezoek de Appelparade tijdens het Pinksterweekend

De Appelparade is vier dagen lang een (gratis) buitenfeestje. Tijdens het Pinksterweekend (van 13 tot 16 mei) kun je hier heerlijk shoppen, je laten verrassen door theater en muziek en genieten van ambachtelijke producten.

Op verschillende plekken op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek staan er tenten, houten huisjes en kramen waar je de leukste en lekkerste dingen kunt halen. Zelfs in de boomgaard kun je je later inspireren tijdens dit feel good-festival!

Meer info: Appelparade.nl

Zin in een festival dit Pinksterweekend, maar is Lisserbroek te ver? Bekijk ons festivaloverzicht met kidsproof festivals.

pinksterweekend 2016 uitjes

gezinsuitje pinksteren

pinksteren er op uit

Appelparade tijdens het Pinksterweekend 2016

uitje pinksteren

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema
Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons