By 26 juni 2015 Read More →

Vervangt de geboortefilm het geboortekaartje?

Laatst schreven we al hoe je meer met je geboortekaartje kunt doen. Daar mag de geboortefilm natuurlijk niet ontbreken. Wordt dat soms een nieuwe trend?

Babycommercial als geboorteaankondiging

Een geboortefilm oftewel een babycommercial. Een nieuw concept dat helemaal van deze tijd is. Mensen die echt iets bijzonders willen doen wanneer ze hun pasgeboren kindje willen aankondigen, moeten bij Hello little sprout zijn. Zij maken schattige filmpjes van je kleine hummel.

>> LEES OOK: Op kraamvisite: hoe heurt dat eigenlijk?

Hello little sprout presenteert je kleine spruit op de liefste en meest integere manier mogelijk. Direct klaar om te versturen via social media of te plaatsen op je persoonlijke website. De lieve filmpjes duren maximaal 55 seconden. Net niet te lang om de aandacht van je vrienden te verliezen. Bekijk hieronder een voorbeeld:

https://vimeo.com/hellolittlesprout/james

Vervangt geboortefilm het geboortekaartje?

De babycommercial bevat elementen die normaal gesproken op een geboortekaartje vermeld worden. Op een originele manier komen gewicht, geboortedag, naam, ouders et cetera terug in de clip. En geef je familie, vrienden en kennissen een heel klein kijkje in de wereld van jullie pasgeboren kindje. 

Dag kaartje, hallo film!

RTL Nieuws: “Het maken van geboortefilmpjes lijkt een trend te worden onder BN’ers. Naast Gooisch meisje Pauline Wingelaar heeft ook de personal trainer van Johnny de Mol, Barbara den Bak, een babycommercial laten maken.”

Meer info: www.hellolittlesprout.com

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.