By 11 juni 2015 Read More →

Doe meer met je geboortekaartje

Een geboortekaartje is tegenwoordig veel meer dan alleen maar de aankondiging van een nieuwe wereldburger. Dat bijzondere kaartje kun je natuurlijk zelf maken. Maar ook is het in heel veel soorten, stijlen en maten te krijgen. Jullie kaartje kan tegenwoordig zelfs het begin zijn van de volledige inrichting van je babykamer. Zo zijn er posters, tegels, vlaggen, of canvassen en er is zelfs behang in de stijl van je geboortekaartje. Alles kan! Laat je inspireren door de mogelijkheden van onze shops:

Inspiratie voor het meest bijzondere geboortekaartje

Bij Tsjip kun je je geboortekaartje laten drukken op canvas. Een origineel en persoonlijk schilderij voor op de babykamer.

Geboortekaartjes-op-oud-hollands-papier-en-karton-in-geeltinten

Speciale Geboortekaartjes heeft mooie craft-kaartjes, maar ook kartonnen kaartjes of kaartjes met letterpress. Onze favoriet? Kaartjes met folie!

Geboortekaartje-Oud-Holland-veertje-koper-Fee

Bij Leuk Lief & Eigen kun je naast een poster of canvas ook een tegel laten maken van je geboortekaartje. Dat is een lief cadeau en een mooie herinnering. Het tegeltje is 15×15 centimeter en wordt bezorgd met een klein ophanghaakje aan de achterkant.

geboorte kaartje behang

Bij webshop Roodborstje (die ook onze geweldige seizoensposters ontwierp) kun je zelfs behang krijgen in de stijl van je geboortekaartje. Hoe leuk is dat!

Bij Babypost kun je je geboortekaartje op magneetfolie bestellen. Leuk voor op de koelkast, maar ook voor op de auto. Omdat de folie weerbestendig is, kun je hem ook op je auto bevestigen net als een ‘Baby On Board’ bordje. Zo herinner je anderen eraan veilig te rijden, terwijl je de hele wereld je geboortekaartje laat zien!

Unieke babykaartjes, zelf bedacht en gemaakt

En dat je zelf het meest unieke, prachtige bijzondere geboortekaartje kunt maken, bewijzen deze kaartjes wel. Wat ontzettend leuk bedacht en schattig!

schattige geboorte kaartjes

bron: EyeHeartPrettyThings & via alphabetmonkey.com.au

babykaartje zoekplaatje

 bron: Baby-zoekplaatje van Jill-Thomas-Photography

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.