By 3 april 2015 Read More →

Zo wordt je kind een blije paashaas!

Jip heeft er zin in… Pasen !

Uiteraard puur en alleen om de chocolade eieren. En natuurlijk ook, omdat het na Pasen nog maar 4 nachtjes slapen is tot zijn verjaardagsfeestje, maar dat terzijde.

Hij wilde graag een mandje om al zijn eieren zondag in te stoppen, we gebruikten een oud emmertje. Deze beplakten we rondom met karton. Het gezichtje en de oren van de haas plakten we erop en klaar was zijn paasmand.

Om verder in de stemming te komen kreeg Jip 2 oren, 2 ogen, 2 snorharen, 2 tanden en een pompom als staartje. En daar was onze blije paashaas !

paashaas mandje maken, paasmandje maken, pasen diy

paashaas mandjes maken

Na de fotoshoot van vanmiddag vroeg hij: ‘mam denk jij dat de paashaas echt bestaat?’ Tja…..Ik hou niet van liegen, maar bepaalde dingen mogen hun magie niet verliezen toch? Zeker niet als je nog maar 4 jaar bent !

Benodigdheden paasmandje maken:

  • Emmertje
  • Karton in verschillende kleuren
  • Lijm of dubbelzijdig tape
  • Wol voor de pompom

Fijne paasdagen allemaal !

Groetjes Myrthe van www.studiosoet.nl

paashoed maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, Thema

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.