By 1 april 2015 Read More →

Super snel een pompom haasje maken doe je zo

Nog even een eenvoudige DIY voor Pasen. Als decoratie maakte ik kleine kopjes van een paashaas. Je hebt ze in een handomdraai gemaakt zo makkelijk zijn ze te maken deze pompom haasjes.

pompom haasje maken

Wat heb je nodig:

  • wol of katoen
  • vork
  • schaar
  • papier
  • dubbelzijdig tape of lijm

Zo maak je een pompom haasje

haaspompom maken

  • Maak met een vork kleine pompoentjes (lees hier de pompom tutorial)
  • Knip uit papier 2 oren en plak deze tussen de draadjes in

Vrolijk pasen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.